FAQ

Hvad koster LeanPoint ?

LeanPoint har alle ydelser i én enkelt pris pr. bruger. Intet variabelt forbrug og ingen tillægsbetalinger. Du ved hvad det koster pr. bruger.

FREE
Alle kan starte på LeanPoint i en fri version (FREE) og arbejde med det samme som System Administrator.

BASIC
På LeanPoint BASIC kan du oprette medarbejdere, og du kan oprette brugere der har adgang til selve systemet med login. Ved at tilslutte op til 3 ekstra brugere, udover System Administrator, flyttes du automatisk til vor BASIC abonnement. Det koster € 44,95 pr. måned der opkræves forud. På BASIC kan du ikke gå over 3 ekstra brugere og du kan ikke administrere mere end 3 medarbejdere.

Hvis de 3 medarbejdere også samtidig oprettes som brugere, har du opbrugt dine licenser for BASIC.

PREMIUM
Når du administrerer mere end 3 medarbejdere opgraderes du til PREMIUM hvor du udover at kunne administrere op til 10 medarbejdere også får mulighed for at tilslutte op til 10 brugere til en pris på € 149,95 pr. måned.

Tilslutter du medarbejder nr. 11 i PREMIUM så opkræves du € 4,95 pr. måned pr. medarbejder.

Tilslutter du bruger nr. 11 i PREMIUM så opkræves du € 6,95 pr. måned pr. ekstra bruger.

Hvis en tilsluttet bruger også samtidig er medarbejder, betaler du ikke dobbelt, men afregnes for brugerprisen på € 6,95 pr. måned.

Hvis de 10 medarbejdere også samtidig oprettes som brugere, har du opbrugt dine licenser for PREMIUM.

Betaling for brugere udover 10 og medarbejdere opgøres ultimo hver måned og betales forud for den følgende måned sammen med basisabonnementet.

Afmelding

Såfremt du fjerner brugere eller medarbejdere så retter systemet automatisk din opkrævning ned med virkning fra slutningen af måneden.

Du skal ikke bekymre dig om at tilvælge og afmelde. Vort system gør det automatisk for dig så længe du har forudbetalt dit abonnement på BASIC eller PREMIUM.

Gives der rabatter ved tilslutning ?

Nej. LeanPoint er bygget på en gennemsigtig prisstruktur og er udtryk for den absolutte bundpris vi kan tilbyde.

Hvordan betaler jeg ?

Når du flyttes automatisk til BASIC får du en email hvor du godkender at der nu udløses en betaling på € 44,95 for de næste 30 dage. Ved at bekræfte denne email opgraderes din adgang øjeblikkeligt.

Når du har godkendt dit abonnement modtager du en faktura på email. Den faktura kan betales online med kreditkort, ved overførsel via PayPal eller du kan lave en bankoverførsel. Betalingen skal være modtaget inden det tidspunkt der er angivet på faktura ellers udløses der et tillægsgebyr. Din første opkrævning er 30 dage frem. Næste regning kommer med en betalingsfrist på 10 dage og gælder for de følgende 30 dage.

Hvad sker der hvis jeg ikke betaler ?

På LeanPoint er vi baseret på at ‘you go as you pay’. Hvis du ikke betaler sidestilles det med en opsigelse af systemet og din adgang lukkes for alle brugere og medarbejdere. Din System Administrator adgang lukkes ikke, og du mister ingen data i de følgende 90 dage (se nedenfor).

Du hæfter ikke for noget du ikke har betalt for, men alle abonnementer opkræves forud.

Hvad koster det hvis jeg skal genåbne min profil ?

Hvis du ikke betaler opretholder systemet alle dine data i 90 dage. Anmoder du om genåbning inden for dette tidsrum udskrives en faktura, for den tid du ikke har anvendt systemet samt de kommende 30. dage, og du betaler dermed som om du har været i drift hele tiden. Henvender du dig efter 90 dage er der tale om et nyt kundeforhold og du opretter dig på ny i systemet, og alle historiske data er slettede.

Hvordan tilsluttes flere brugere?

System Administrator, eller brugere der har fået rettigheder til det, kan blot oprette nye brugere og oprette medarbejdere i systemet. System Administrator kan under ACCOUNTS hele tiden følge det præcise antal tilslutninger, om brugerne er aktive og hvornår og hvad næste måneds regning bliver. Her kan brugere og medarbejdere dermed også fjernes hvis de ikke er aktive.

Hvis brugere nedlægges hvad så med mine omkostninger ?

Systemet betragter en ny bruger som tillagt i den løbende måned. I slutningen af hver måned laves en opgørelse af aktive brugere og medarbejdere der er tilsluttet systemet og du modtager en email med vor opkrævning for den kommende måned.

Kan jeg ændre mine tilslutninger når jeg vil ?

Det sker automatisk når du tilslutter flere brugere.

Det sker også automatisk når du man i ACCOUNTS fjerner brugere og medarbejdere. System Administrator har adgang til ACCOUNTS, men Administratorer kan også tillægges adgang af System Administrator hvilket gøres under SETTINGS og menupunkt ROLES.

Nedlæggelse sker automatisk hvis du ikke betaler på dagen for sidste betalingsfrist på den første rykker der udskrives med rykkergebyr. Der udsendes kun én rykker.

Hvad er der af gebyrer ?

Såfremt en faktura ikke betales så påføres din næste regning et rykkergebyr på 25 €. Betales den ikke nedlægges din adgang.

Løste vores FAQ ikke dit problem?

Brug kontaktinfo herunder

Ønskes support ?

Venligst kontakt os på support@leanpoint.com eller telefon +45 32820050

Se Forum

Forum beregnet til at få svar på udfordringer omkring brug af systemet.

Support ?

Der kan være specielle Urgent tilfælde hvor man kontakter vores supportteam pr. telefon men eller brug vores mail som besvares med det samme.

Forum ?

Oprettet til brug for allerede brugere men er synlig for alle besøgende.